Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βραβεύει Ξανθόπουλο!

Βραβεύει Ξανθόπουλο!

Ξανθόπουλος

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” εναντίον του Περιστερίου (19/10, 17:00), για την 4η αγωνιστική της Basket League, με την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ να ανακοινώνει την βράβευση του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Γράψαμε τα παρακάτω, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, τον περασμένο Ιούλιο… Και δεν αλλάζουμε τελεία… Για το Βασίλη Ξανθόπουλο…

“Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη “Βασίλισσα”, αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του.”

Για την επί διετία “τροπαιοφόρο” συμβολή του στην αναγέννηση της “Βασίλισσας”, λοιπόν, η Οικογένεια της ΑΕΚ ΒC, η οικογένειά του, τιμά το Βασίλη Ξανθόπουλο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, το Σάββατο (19/10, 17:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EKO Basket League.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…