Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τέλος ο Χατζής από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Χατζής από την ΑΕΚ!

nikos xatzis aek e1572447728834

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Νίκος Χατζής, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε δύσκολη στιγμή την αποχώρηση του, ενώ η Ένωση τον ευχαρίστησε και σημείωσε ότι η πόρτα θα παραμείνει ορθάνοικτη για το μέλλον.

Αναλυτικά:

“Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει τη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Χατζή.

Ο πρώην αρχηγός της «Βασίλισσας» συνέβαλε αποφασιστικά στη στήριξη των παραγωγικών Τμημάτων της ΑΕΚ, ενώ την περίοδο 2017-2018 καθοδήγησε ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Χατζής παραμένει επίλεκτο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και η πόρτα της ορθάνοικτη για το μέλλον.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στο Νίκο Χατζή καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νίκος Χατζής, δήλωσε στο aekbc.gr για την εξέλιξη:

«Στη ζωή έρχονται κι αυτές οι δύσκολες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη, τον κ. Σάκοτα για την ευκαιρία, που μου έδωσε να δουλέψω στο ξεκίνημά μου ως προπονητής στην ΑΕΚ, τον κ. Νικολάου για τη συνεργασία που είχαμε επί όλων των θεμάτων, και φυσικά όλους τους προπονητές και αθλητές με τους οποίους ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Σάκοτα: «Ένας από τους στόχους είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο»

Το σύνθημα για τη νέα σεζόν έδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Προσκλητήριο στον κόσμο της ΑΕΚ για τ…