Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Tα εισιτήρια ενόψει Προμηθέα!

Tα εισιτήρια ενόψει Προμηθέα!

Ο Ήφαιστος υποδέχεται εντός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας (26/10, 15:45), για την 5η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Λήμνου να ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Ήφαιστος Λήμνου επιστρέφει “σπίτι” του για την πέμπτη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League καθώς θα θα υποδεχτεί τον Προμηθέα και σε θέλει δίπλα του στο “Νίκος Σαμαράς”! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς από σήμερα Τρίτη (22/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας (26/10, 15:45) και η γενική είσοδος είναι στα 15 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά 7,50 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

*www.viva.gr

* Στο κατάστηµα “Sports House”, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).

*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:45) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…