Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Tα εισιτήρια ενόψει Προμηθέα!

Tα εισιτήρια ενόψει Προμηθέα!

Ο Ήφαιστος υποδέχεται εντός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας (26/10, 15:45), για την 5η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Λήμνου να ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Ήφαιστος Λήμνου επιστρέφει “σπίτι” του για την πέμπτη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League καθώς θα θα υποδεχτεί τον Προμηθέα και σε θέλει δίπλα του στο “Νίκος Σαμαράς”! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς από σήμερα Τρίτη (22/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας (26/10, 15:45) και η γενική είσοδος είναι στα 15 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά 7,50 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

*www.viva.gr

* Στο κατάστηµα “Sports House”, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).

*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:45) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …