Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ραζής: “Με πάθος και ενέργεια για την πρώτη νίκη μας”

Ραζής: “Με πάθος και ενέργεια για την πρώτη νίκη μας”

razis

O Xριστόφορος Ραζής στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με τον Ήφαιστο, τα λάθη του Ρεθύμνου και τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ο Χριστόφορος Ραζής: 

Γεια σας και πάλι.

Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς κόντρα στο Περιστέρι, αλλά θα ξεκινήσω από την ήττα στη Λήμνο. Δυστυχώς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο.

Αν και ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, στη συνέχεια η σκληρή άμυνα του Ηφαίστου, στα όρια του φάουλ μας αποσυντόνισε εντελώς. Γίναμε παθητικοί στην επίθεση, παίρνοντας λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες επέτρεψαν στον Ήφαιστο να ανεβάσει τη διαφορά και ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού να φτάσει σε μια εύκολη νίκη.

Θεωρώ πως η πρεμιέρα θα πρέπει να έχει διδακτικό χαρακτήρα για μας, κάνοντας μας πιο σκληρούς και ανθεκτικούς στην πίεση. Η σκληράδα άλλωστε είναι κάτι που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει ως ομάδα, οπότε είναι ανεπίτρεπτο να χάνουμε όλες τις μονομαχίες όπως στην πρεμιέρα.

Προκειμένου να υλοποιήσουμε τον στόχο μας θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Είδαμε τα λάθη μας, τα οποία δουλέψαμε πολύ αυτήν την βδομάδα στις προπονήσεις.

Το κομμάτι της ατομικής αλλά και συλλογικής βελτίωσης, ειδικά μέσω της μη επανάληψης των ιδίων λαθών θα παίξει καταλυτικό ρόλο για μας, ούτως ώστε να εμφανίζουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο κατά την διάρκεια της χρονιάς. Άλλωστε τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Το Σάββατο αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι το Περιστέρι. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με πάθος και ενέργεια για την πρώτη μας νίκη, μπροστά στον κόσμο μας που πάντοτε είναι δίπλα στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαυροματίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…