Κεντρική Β' Εθνική Ράλλης:”Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες”

Ράλλης:”Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες”

rallis

Την πρώτη του νίκη στην Β Εθνική πήρε εχθές ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 68-56 επί του Ιωνικού ΝΦ. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Ράλλης, επεσήμανε την άποψη του ότι η ομάδα του Ηρακλείου αν είναι συγκεντρωμένη τότε θα είναι ανταγωνιστική με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια:
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όταν έχει τέτοια ενέργεια και σωστή σκέψη στο μυαλό, δεν έχει σημασία ποιο λείπει και ποιος δεν λείπει, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα. Όταν δεν είμαστε καλά στην συγκέντρωση μας, μπορούμε να χάσουμε από τον οποιοδήποτε στο πρωτάθλημα. Κολλήσαμε λίγο στην τελευταία περίοδο στην ζώνη, είναι λογικό, είμαστε λίγο κουρασμένοι. Πήγαμε σε μικρό ροτέισον και βάλαμε λίγο παραπάνω τους «μικρούς» στο τελευταίο τρίλεπτο, θα μπορούσε να είχε φύγει και άλλο στο σκορ, αλλά δεν είναι σκοπός μας το πως να κερδίσουμε αλλά να βρούμε συνοχή σαν ομάδα και να κερδίζουμε τα ματς. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε ξανά εκτός έδρας ματς την επόμενη βδομάδα. Να αποθεραπευτούνε τα παιδιά, αυτό είναι το κύριο μέλημα μας και σιγά σιγά θα βρούμε τους εαυτούς μας. Είμαστε αρκετά έμπειρη ομάδα και κάποιες ήττες να κάνουμε στην αρχή δεν πειράζει. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό. Θα το βρούμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον αντίπαλο της 3ης αγωνιστικής, Ιωνικό ΝΦ;
«Έτσι όπως μπήκαμε στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν τα παιδιά. Είναι μια ομάδα που δεν έχει κάνει τόσο πολύ προπόνηση στην προετοιμασία, όπως φαίνεται. Νομίζω ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ιωνικός ΝΦ, στο γήπεδο του θα είναι επικίνδυνος. Είμαστε λίγο τυχεροί που τον βρήκαμε στις πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας, αλλά επιμένω και ξαναλέω ότι με όποιον και αν παίζουμε, αν ο εγκέφαλος μας και η συγκέντρωση μας είναι καλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί με όλε τις ομάδες και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για το επόμενο εκτός έδρας ματς, κόντρα στο Λοκρό Αταλάντης:
«Είναι το μόνο ματς που παίζουμε εκτός Αθηνών φέτος. Πολύ δύσκολη έδρα. Το Λοκρό τον έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές πρέπει να συγκεντρωθούμε, να είμαστε έτοιμοι, να δούμε την υγεία μας και σιγά σιγά μέρα με τη μέρα προπόνηση με την προπόνηση να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…