Κεντρική Γυναίκες “Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Eurocup”

“Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Eurocup”

nikolopoulou

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εναντίον της Ναμούρ (16/10, 18:30), για την 1η αγωνιστική του Eurocup, με την Αγγελική Νικολοπούλου να τονίζει σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων” πως στόχος της ομάδας είναι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε με πικρία τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που δεν καταφέραμε να περάσουμε στον όμιλο. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και έχουμε ένα νέο στόχο μπροστά μας και αυτός είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Eurocup. Και ταυτόχρονα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όμως πρόκειται για ένα ματς που είναι στην έδρα μας. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με όσους περισσότερους πόντους γίνεται.

Γνωρίζουμε ότι η Namur είναι μία ομάδα που στηρίζεται πάρα πολύ στις ψηλές της. Από εκεί και πέρα έχουμε στήσει το πλάνο όμως ώστε να την δυσκολέψουμε εκεί. Πρέπει να τις περιορίσουμε αμυντικά και στη συνέχεια να δούμε τι μπορούμε και εμείς να κάνουμε στην επίθεση. Ουσιαστικά πρέπει να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα επιθετικά μας ατού.”

Η γκαρντ των “ερυθρόλευκων” δεν έκρυψε την πικρία της για τον αποκλεισμό από την Euroleague:
“Δεν θα κρυφτώ. Υπήρχε μεγάλη στεναχώρια μετά τον αποκλεισμό από την BLMA, όμως τώρα έχουμε ως στόχο την καλή πορεία στο Eurocup. Δεν γίνεται να μείνουμε στα δύο ματς για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας. Έχουμε κάτι καινούριο πια να αντιμετωπίσουμε και είναι μία επανεκκίνηση για μας αυτά τα παιχνίδια και δη το ματς με την Namur. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή μας και αν κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ την Τετάρτη.

Δυστυχώς έχουμε αυτούς τους δύο τραυματισμούς και ελπίζω να γυρίσουν γρήγορα κοντά μας. Από εκεί και πέρα όμως αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό και είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για αυτές και να καλύψουμε την απουσία τους. Ταυτόχρονα θέλουμε να βοηθήσουμε και τις υπόλοιπες από τις ψηλές μας και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θα παίξουμε και για αυτές λοιπόν, με την Άννα και την Βασιλική να είναι δίπλα μας και κοντά μας για να μας βοηθήσουν με τον τρόπο τους.”

Τέλος η Νικολοπούλου αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού:
“Θα ήθελα τον κόσμο κοντά μας. Κάνουμε μία νέα αρχή, θα παίξουμε σε ένα πολύ όμορφο και ιστορικό γήπεδο όπως το ΣΕΦ και ελπίζω μαζί να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη επί της Namur.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…