Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ο Παναθηναϊκός, η Μπεσίκτας και η ανυπομονησία!”

“Ο Παναθηναϊκός, η Μπεσίκτας και η ανυπομονησία!”

sxizas paok

Στην πικρία του ιδίου και των συμπαικτών του για την ήττα από την Μπεσίκτας, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει καλή εικόνα, αλλά και την ανυπομονησία του να έρθει στον κόσμο το παιδί του μιας και η σύζυγος του είναι στον 8ο μήνα αναφέρθηκε ο Σταύρος Σχίζας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Έχουμε πλήρη εικόνα του αντιπάλου, καθώς τους έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, με τελευταίο το χθεσινό με την Αρμάνι για την Euroleague. Είχαμε και εμείς παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, οπότε ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν περιορισμένος σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε πολύ καλή εικόνα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ότι έχουμε.

Όσον αφορά το ματς με την Μπεσίκτας για την πρεμιέρα του Basketball Champions League που πέρασε, είμαστε ακόμα πολύ πικραμένοι για την εξέλιξη του αγώνα.

Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ώστε να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν. Πήραμε ένα ακόμα καλό μάθημα και συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Για να ξεφύγουμε και λίγο από το μπάσκετ, θέλω να ενημερώσω όσους δεν το ξέρουν ότι σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να γίνω για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγος μου μπήκε στον όγδοο μήνα και ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και για τους δυο μας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…