Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Ευλογία να έχεις έναν παίκτη σαν τον Σάμουελς στην ομάδα σου”

“Ευλογία να έχεις έναν παίκτη σαν τον Σάμουελς στην ομάδα σου”

pasalic panionios

Ο Μουχαμέντ Πάσαλιτς σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου μίλησε με πάρα πολύ καλά λόγια για τον συμπαίκτη του, Σαμάρντο Σάμουελς, για τη νίκη των “κυανέρυθρων” εναντίον του Ηρακλή, ενώ ακόμα κάλεσε τον κόσμο της ομάδας από την Νέα Σμύρνη στο γήπεδο ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Basket League.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:
“Ο Πανιώνιος Su Casa μετρά από το βράδυ του Σαββάτου (26/10) δυο σερί νίκες στην EKO Basket League, μετά το εμφατικό 101-96 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

O Muhamed Pasalic είχε καταλυτική συμβολή και στις δυο αυτές επιτυχίες του Ιστορικού, τόσο με το τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο, που “ξέρανε” τους Κρητικούς, όσο και μέσα στην Θεσσαλονίκη όταν πάλι με τον ίδιο τρόπο, (σ.σ. τρίποντο μαχαιριά) έβαλε στοπ στα όνειρα των γηπεδούχων για επιστροφή, μετατρέποντας το εύθραυστο 86-87 σε 86-90, πριν πιάσει… δουλειά από την γραμμή των ελευθέρων βολών για να ολοκληρώσει ένα προσωπικό σερί 9 συνεχόμενων πόντων.

Ο Βόσνιος γκαρντ της ομάδας μας δεν κρύβεται στα δύσκολα, βγαίνει μπροστά και αποδεικνύει πως διαθέτει την μάγκικη προσωπικότητα που ταιριάζει στο “κυανέρυθρο” DNA.

O Muha, μια μέρα μετά την θριαμβευτική κατοστάρα με αντίπαλο τον Ηρακλή, μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa για τις νίκες, τις ήττες, το μέλλον του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ στην φετινή EKO Basket League, ενώ καλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν το “Σοφία Μπεφόν” στον επόμενο εντός έδρας αγώνα για να ζήσει την καταπληκτική ατμόσφαιρα, που μόνο σαν αντίπαλος είχε βιώσει στο “Αρτάκης”:

“Έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι μεγάλο. Έχουμε πάρει απλώς δύο νίκες και τίποτα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα καλό σερί, έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα με τρεις ήττες, που θέλαμε να είναι διαφορετικό. Πάντα είναι ωραία η αίσθηση της νίκης, αλλά δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει και να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να νομίζουμε ότι είμαστε μια ομάδα καλύτερη από αυτή που είμαστε στην πραγματικότητα. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το σερί τώρα και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση”…

Σχολίασε αρχικά ο πολύπειρος guard για το νικηφόρο σερί της ομάδας μας, στο οποίο έχει σημαντική συμβολή και ο νεοφερμένος Samardo Samuels, που έχει κάνει τη διαφορά με το “καλημέρα”…

“Αναμφίβολα ο Samuels έχει δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και δεν είναι τυχαία η παρουσία του στις δύο νίκες μας, με Ρέθυμνο και Ηρακλή. Έχει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο – κι αυτό το ξέρουν όλοι – ενώ, παράλληλα, έχει φέρει νέο αέρα στον Πανιώνιο Su Casa. Όλοι μας τον σεβόμαστε πολύ, νιώθει πολύ καλά μες στην ομάδα κι αυτά είναι τα αποτελέσματα… Αυτές οι μεγάλες εμφανίσεις που κάνει. Είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου”!

Για τα δικά του μεγάλα σουτ, ήτοι το νικητήριο τρίποντο με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο “Σοφία Μπεφόν” και τους κρισιμότατους εννέα πόντους στο “Ιβανώφειο”, με το τρίποντο για το 86-90 και τις 6/6 βολές που ακολούθησαν, ο Pasalic τόνισε…

“Χαίρομαι που πρόσφερα με αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν η συγκυρία που τα έφερε έτσι. Η μπάλα πήγε σε μένα, σούταρα κι ευτυχώς ευστόχησα! Σε ένα άλλο παιχνίδι, η μπάλα μπορεί να πάει σε άλλον συμπαίκτη μου. Όλοι παίζουμε για το σύνολο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την μπάλα σε τόσο σημαντικές στιγμές για να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και όχι ποιος θα σκοράρει κάθε φορά. Σημαντικό δεν είναι μόνο το σκορ, αλλά όλα τα μικρά πράγματα που θα κάνουμε όλοι μας… Μια ασίστ, ένα ριμπάουντ, ένα deflection, μια χαμένη μπάλα, όλα…”

Όσο για το ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας μας, Λίνου Γαβριήλ, που συνδυάστηκε με θρίαμβο και τη συνέχεια στον “μαραθώνιο” της ΕΚΟ Basket League είχε να πει πως “ο κόουτς δεν είχε πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα, είχε 2-3 μέρες για να περάσει κάποια πράγματα που ήθελε και μας εξήγησε σε αυτό το λίγο χρόνο τι ήθελε από εμάς. Σίγουρα τόσο σύντομα δεν μπορείς να περάσεις τη φιλοσοφία σου ως προπονητής, κάτι που θα γίνει στη συνέχεια.

Το σίγουρο είναι ότι μας προετοίμασε πολύ καλά με υπόλοιπο επιτελείο και πήραμε μια νίκη σε μια έδρα όπου θεωρώ ότι δε θα νικήσουν πολλές ομάδες. Έχουμε δύο σερί νίκες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οφείλουμε να βελτιωθούμε, να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να βγάλουμε καλύτερη απόδοση στο παρκέ. Είναι μακρύς ο δρόμος στο πρωτάθλημα, ακόμα έχουμε 21 αγώνες στην κανονική περίοδο”.

Τέλος, έκανε το δικό του ξεχωριστό κάλεσμα στον κόσμο ενόψει των επόμενων εντός έδρας αγώνων στο “Σοφία Μπεφόν” μετά το 2/2 που έχει… ενθουσιάσει: “Ελάτε στο “Σοφία Μπεφόν” για μας υποστηρίξετε όπως έχετε δείξει ότι μπορείτε. Σας χρειαζόμαστε και στα καλά και στα άσχημα… Η ομάδα σας έχει μεγάλη ανάγκη, για να σταθείτε στο πλευρό του Πανιωνίου Su Casa. Όλοι μας θέλουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα, αλλά σας καλώ να έρθετε για να υποστηρίξετε την ομάδα μας. Έτσι θα μας βοηθήσετε για να πανηγυρίσουμε νίκες όλοι μαζί.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…