Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια η σημερινή νίκη θα είναι σαν να μην έγινε”

“Αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια η σημερινή νίκη θα είναι σαν να μην έγινε”

Το Ρέθυμνο επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 7567, για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να τονίζει σε δηλώσεις του ότι είναι σημαντικό να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια για την ομάδα του ύστερα από την σημερινή νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Συγκλονιστική η προσπάθεια τους. Είναι λίγο κλισέ αυτό που θα πω αλλά νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση δικαιούνται στον απόλυτο βαθμό να πούμε ότι έκαναν κατάθεση ψυχής. Προσωπικά νομίζω ότι αποκτά διπλή αξία η νίκη των παιδιών γιατί κουβαλούσαν στην πλάτη τους ένα αρνητικό ψυχολογικό φορτίο με τις 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα διαχειρίστηκε αυτό το φορτίο δείχνει ένα μέταλλο που φαίνεται ότι το Ρέθυμνο το αποκτά και είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του “μαραθωνίου”.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή που περνάει, αλλά είναι τέτοια η τεχνογνωσία της ομάδας και το μέγεθος της που πολύ σύντομα θα το ξεπεράσει

Πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να κάτσει η σκόνη του ενθουσιασμού. Γιατί είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια, η σημερινή νίκη θα είναι σα να μην έγινε ποτέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…