Κεντρική Ασίστ Shadow Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

pigkouinos

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχολείσαι μόνο για να πάρεις κανένα φράγκο) είναι λογικό να κάνεις λάθη. Ανόητα λάθη, επιπόλαια, από αυτά που κάνουν παιδιά προσχολικής ηλικίας. Όταν είσαι και βλάκας ταυτόχρονα, αντί να πεις «έκανα λάθος» επιμένεις να υποστηρίζεις την μπαρούφα σου.

Επειδή, όμως, κάποια στιγμή τα παραμάγαζα πρέπει να κλείνουν, επειδή τα fake news εκτός από το ότι ταΐζουν όσους τα διαδίδουν κάνουν κακό στο σπορ, ας δείξουμε άλλη μια φορά πόσο άσχετος είναι ο βλάκας, που υπογράφει ως πιγκουίνος.

Έχει γράψει, λοιπόν, ο άσχετος ότι «ο Γιάννης Φούφης δεν συμπεριλαμβάνεται από το καλοκαίρι στη λίστα των διεθνών. Άρα μεταφέρεται σ’ αυτή των Α1 μη διεθνών». Μπαίνει καθένας από εσάς στο site της ΟΔΚΕ και στην κεντρική φωτογραφία υπάρχει ένα πορτοκαλί (βγάζει μάτι) πλαίσιο, που γράφει «Διαιτητές ΟΔΚΕ». Πατάει επάνω κι ανοίγει η λίστα όλων των διαιτητών. Έχει κουτάκι με επιλογές. Πατάει, όποιος θέλει, την επιλογή «Διεθνείς» και -ω του θαύματος- να ο Γιάννης Φούφης. Πώς είπατε;

odke dietneis

Εδώ φαίνεται πόσο άσχετος είναι. Αλλά είναι και βλάκας, γιατί προσπάθησε -αντί να κάνει το παγόνι– να το παίξει κόκορας. Μα αφού είσαι πιγκουίνος και θα μπορέσεις να ζευγαρώσεις μια φορά τον χρόνο, άστο να πάει, δεν είναι η στιγμή σου. Σύμφωνα με τον άσχετο δεν έχει αξία η λίστα της ΦΙΜΠΑ (η επιστήμη σηκώνει τα χέρια) γιατί περιλαμβάνει τον Πηλοΐδη και τον Γκόντα. Βρε μπούφο (άλλο ζώο) ο διαιτητής ακόμα κι όταν αποχωρήσει δεν χάνει την ιδιότητά του, ως διεθνής. Είναι σαν τον στρατηγό και σαν εσένα, που όποια προβιά ζώου κι αν βάλεις πάντα βλάκας θα είσαι.

Άντε, πες μας τώρα για τη λίστα της ΟΔΚΕ κι επειδή επικεντρώνεσαι σε μία λέξη στο κείμενό σου, να θυμάσαι πάντα πως ο χοντρός αδυνατίζει, ενώ ο μαλάκας κι αύριο μαλάκας θα είναι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…