Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πλάθα:”Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Πλάθα:”Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός”

plaza

Σπουδαία ομάδα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ζουάν Πλάθα, ενόψει της αναμέτρησης των πράσινων με την Ζενίτ, εστιάζοντας στον Νικ Καλάθη τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρωλίγκας, την ικανότητα του Φριντέτ στο σουτ αλλά και του Τόμας στο ζωγραφιστό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με τον Καλάθη, έναν από τους καλύτερους point guard στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Φριντέτ στο σουτ και τον Τόμας στο low post. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. Ξέρουν μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε το ίδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο, δεν αλλάζουμε πολύ την προσέγγισή μας και εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στου αντιπάλου.

Έχουμε τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να κλαίμε γι’ αυτούς. Όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Ο Ζούμπκοφ δεν μπορεί να αγωνιστεί και πρέπει να βρούμε λύσεις, όπως και για τον Βορόνοφ που θα λείψει 10-15 μέρες. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…