Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης:”Πολύ σημαντική η επιστροφή της Σπυριδοπούλου”

Παντελάκης:”Πολύ σημαντική η επιστροφή της Σπυριδοπούλου”

Giorgos Pantelakis

Στην επιστροφή της Άννας Σπυριδοπούλου στην αγωνιστική δράση εστίασε στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου ο Γιώργος Παντελάκης, ενώ αναφορικά με την συνέχεια στο Γιούροκαπ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να διορθώσει τα λάθη του αγώνα με την Βαλένθια.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο συγκεκριμένο ματς από όλες τις παίκτριες. Το σημαντικότερο βέβαια για εμάς ήταν η επιστροφή της Άννας Σπυριδοπούλου, της οποίας αποφασίσαμε να της δώσουμε λεπτά συμμετοχής όταν τα πάντα είχαν κριθεί για να δούμε την κατάσταση που βρίσκεται, μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε. 

Πήρε χρόνο, έδειξε πως ανταποκρίνεται καλά και είναι μία παίκτρια που μας έχει λείψει και θα μας ενισχύσει στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα την Τετάρτη έχουμε το ματς με την VBW CEKK Cegled και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με την Valencia. Έχουμε κάποιες μέρες για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Η Μπασάρα Γκρέιβς δήλωσε: «Μετά από ένα δύσκολο ματς στην Ισπανία και ένα ταξίδι, έπρεπε να προσέξουμε σήμερα και να εμφανιστούμε βελτιωμένες. Έτσι και έγινε και πήραμε ένα άνετο αποτέλεσμα, αφού προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως μας ζήτησε ο προπονητής μας. Τώρα θα ασχοληθούμε την VBW CEKK Cegled, την οποία θέλουμε να νικήσουμε στο Eurocup».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…