Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Πανιώνιος : «Τελειώνει» ο αρνητικός Τζάστιν Μάρτιν

Πανιώνιος : «Τελειώνει» ο αρνητικός Τζάστιν Μάρτιν

martin panionios 1

Ήρθε μετά… βαΐων και κλάδων και στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι θα μπορούσε να αποτελεί υπολογίσιμο παίκτη στο ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως ο Τζάστιν Μάρτιν θα έχει να θυμάται μόνο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος τον κράτησε για τέσσερις αγωνιστικές, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα τον ξαναδούμε με τα «κυανέρυθρα», καθώς δεν πρόσφερε όσα θα περίμεναν οι άνθρωποί του.

Ο Γιάννης Λίβανος τον έβαλε 30.49’’ στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, όταν και πέτυχε 14 πόντους. Αυτό ήταν και τέλειωσε. Τη δεύτερη αγωνιστική ο χρόνος του μειώθηκε στο 1/3 (13.41’’), όταν και -στον αγώνα με τον Ήφαιστο- σημείωσε 3 πόντους, ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου του έδωσε άλλη μια ευκαιρία, βάζοντάς τον για 16.16’’ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, αλλά οι 5 πόντοι ήταν ισχνή προσφορά.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας «δεν τον είδε». Στον αγώνα επιβίωσης με το Ρέθυμνο αγωνίστηκε για μόλις 2.42’’, δίχως να πετύχει πόντο (είχε ένα άστοχο τρίποντο) και μετά ειδοποιήθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα. Βεβαίως, ο «Σκάρι» δεν θα μείνει ως πρώτος προπονητής, αλλά με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου προφανώς και μπορεί να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Άλλωστε, για να έρθουν παίκτες πρώτης γραμμής, ικανοί να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο (π.χ. Σάμουελς), πρέπει να αδειάσουν θέσεις.

Κατά τα άλλα, μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, ενώ «η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει τους φιλάθλους του Πανιωνίου, ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση σε αίθουσα συνεδριάσεων επί της οδού Λεωφόρου Συγγρού 146, πλησίον Παντείου. Θέμα συζήτησης στη συνέλευση θα είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στην ομάδα μας. Η παρουσία όλων, όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν από οποιοδήποτε πόστο και με οποιοδήποτε τρόπο κρίνεται απαραίτητη».

Αν και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την αντίδραση του κόσμου του Πανιωνίου, δεν αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς υπάρχει απόσταση ανάμεσα στη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…