Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Ρότσεστι (vid)

Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Ρότσεστι (vid)

231215

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τέιλορ Ρότσεστι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσει να προσφέρει πολύτιμες λύσεις δήλωσε κατά την άφιξη του στο Ελ.Βενιζέλος:

«Χρόνια λέγαμε να έρθουμε εδώ, να επισκεφτούμε την Αθήνα. Είναι μία πανέμορφη πόλη, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και είμαι ενθουσιασμένος μαζί με τη γυναίκα μου που επιτέλους είμαστε εδώ.

Κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να βγάλει… έξω τον Ολυμπιακό, να μη πει ότι δεν μετράει, επειδή δεν παίζει καλά. Σίγουρα πιστεύω πως θα βοηθήσω. Με τη θετική ενέργειά μου, είμαι φιλόδοξος και έχω ηγετικά χαρακτηριστικά και από τη θέση μου, του πόιντ γκαρντ, θα φέρω ενθουσιασμό και πάθος. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για πάθος μαζί με τους οπαδούς.

Είναι τιμή για οποιονδήποτε έρθει εδώ να παίξει στον Ολυμπιακό που έχει καταπληκτικούς παίκτες που αποτελούν μέρος του οργανισμού, οπότε είμαι ευγνώμων στη διοίκηση που με έφερε εδώ και ενθουσιασμένος που θα παίξω γι αυτούς τους φιλάθλους, θα δώσω την καρδιά μου για την ομάδα.

Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι το πώς θα ταιριάξω με την ομάδα και το πώς θα κάνω την ομάδα καλύτερη. Με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί. Αν είναι με σκοράρισμα, με δημιουργία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ότι μου πει ο κόουτς και απαιτηθεί, έχω αρκετή εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Είμαι απλά πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …