Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Μπατής: “Να μας δώσει ο κόσμος ώθηση κόντρα στην Λάρισα”

Μπατής: “Να μας δώσει ο κόσμος ώθηση κόντρα στην Λάρισα”

batis

Δηλώσεις για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, κόντρα στην Λάρισα (26/10, 15:45) στο “Σοφία Μπεφόν”, έκανε ο Μάριος Μπατής.

Ο τελευταίος αναφέρθηκε στην αποστολή που έχει μπροστά του ο Ιωνικός Νικαίας Affidea, ύστερα από τις δύο σερί νίκες με ΠΑΟΚ και Άρη, και στάθηκε στη στήριξη του κόσμου που είναι απαραίτητη στο ματς του Σαββάτου.

“Προερχόμαστε από την εκτός έδρας νίκη μας με τον Άρη και θέλουμε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα, ώστε να δώσουμε συνέχεια στην θετική πορεία των τελευταίων εβδομάδων. Έχουμε μπροστά μας ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Απέναντί μας η Λάρισα, μία ομάδα νεοφώτιστη όπως κι εμείς. Στηρίζεται στο γρήγορο παιχνίδι με τρεις καλούς δημιουργούς και αθλητικούς παίκτες κοντά στο καλάθι”, δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και πρόσθεσε:

“Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, για να έχουμε τον πρώτο λόγο. Σίγουρα θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, που έλειψε στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν ώθηση, όπως μόνο αυτοί ξέρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…