Κεντρική Basket League Άρης Μαρκόπουλος:”Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, την Δευτέρα τα νέα για Μποχωρίδη”

Μαρκόπουλος:”Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, την Δευτέρα τα νέα για Μποχωρίδη”

soulis markopoulos aris

Στην ανωτερότητα του Ηρακλή και την δίκαια νίκη του επί του Άρη στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Λευτέρη Μποχορίδη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι περιμένει τι θα πει το ιατρικό τιμ της ομάδας την Δευτέρα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή γιατί έκανε πολύ καλή και μεστή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά, αποσυντονιστήκαμε πολύ γρήγορα και βγήκαμε από το παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά η κούραση προκάλεσε την αδυναμία στους παίκτες να βρεθούν σε καλή κατάσταση. Κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πρέπει να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς».

Για τον τραυματισμό του Μποχωρίδη είπε: «Είναι αρκετά σοβαρός, δεν ξέρω ακριβώς. Το ιατρικό τιμ θα μας πει από την Δευτέρα. Είναι θέμα που θα συζητήσουμε με την ομάδα για το πως θα πορευτούμε».

Για το ότι γέμισε το Ιβανώφειο σήμερα δήλωσε: «Οι φίλαθλοι του Ηρακλή διψούν για την ομάδα τους, είναι ευχάριστο που το γεμίζουν το γήπεδο. Ξέρουμε ότι και οι φίλαθλοι του Άρη γεμίζουν το γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα, ελπίζω να συμβεί αυτό και από τις άλλες ομάδες»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…