Κεντρική Basket League Άρης Μαρκόπουλος:”Για 25′ πήγαμε αρκετά καλά”

Μαρκόπουλος:”Για 25′ πήγαμε αρκετά καλά”

soulis markopoulos aris

Την άποψη του ότι ο Άρης πήγε αρκετά καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία όταν του δοθεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, τόσο γι’ αυτό το παιχνίδι, όσο και για την μεγάλη νίκη που έκανε προχθές. Θέλουμε να συνεχίσουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς ξέραμε πως το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, όπως και όλα τα ματς. Όμως, θέλαμε να δούμε ορισμένα πράγματα και το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, με τις απουσίες βασικών παικτών που υπάρχουν.

Πιστεύω ότι για 25′ πήγαμε αρκετά καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία, όταν του τη δώσεις. Δημιούργησε μια διαφορά και οι παίκτες του έπαιζαν πιο ελεύθερα. Όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι και δεν είχαν καλές επιλογές στην άμυνα και στην επίθεση, όπως είχαν στο ξεκίνημα του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και πάλι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…