Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Μάγειρας: “Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες”

Μάγειρας: “Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες”

loukas maurokefalidis ionikos nikaias kolossos rodou

Ο Ιωνικός Νικαίας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Μάγειρας, τόνισε ότι δεν έχει κανέναν παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

“Νομίζω ότι σήμερα ο κόσμος είδε πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και γενικά μεγάλη παραγωγικότητα. Καταφέραμε και κρατήσαμε για μεγάλο διάστημα αυτά που είχαμε συμφωνήσει με τους παίκτες: να παίξουμε με το χρόνο, ώστε να κουράσουμε την αντίπαλη άμυνα. Ο Προμηθέας βασίζεται στην επιθετική άμυνα και αυτό επιφέρει κλεψίματα και πολύ εύκολους πόντους. Επίσης είχαμε πει να μην δώσουμε πολλά ελεύθερα τρίποντα, γι’ αυτό και παίξαμε κάποιες ματς απ ζώνες. Στο τέλος, δυο κακές επιλογές στην επίθεση μας με δυο βιαστικά τρίποντα, ένα χαμένο ριμπάουντ και μια κακή άμυνα στον Μπαμπ, έγειραν την πλάστιγγα στην μεριά του Προμηθέα.

Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ήταν ένα δύσκολο τριήμερο, γιατί ερχόμασταν από δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες, με πεσμένη ψυχολογία. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά προσπάθησαν, μπήκαν μέσα και έδωσαν άπαντες το 100%. Στις λεπτομέρειες όμως δεν τα καταφέραμε. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση. Φυσικά, θα ήμασταν ακόμη πιο χαρούμενοι με ένα διπλό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την Δευτέρα είναι να φτιάξουμε από την αρχή, με το νέο προπονητή, την ομάδα. Είναι μία ομάδα με καινούργια πρόσωπα. Θα πρέπει να χτίσουμε μεγαλύτερη συνοχή και να αποδεικνύουμε κάθε μέρα πως είμαστε καλή ομάδα, όπως κάναμε και σήμερα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…