Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κώττας:”Να πάρουμε την νίκη στο ματς που υπάρχει το «πρέπει»”

Κώττας:”Να πάρουμε την νίκη στο ματς που υπάρχει το «πρέπει»”

kottas

Στο γεγονός ότι οι νίκες με Άρη και ΠΑΟΚ δεν σημαίνουν τίποτα αν ο Ιωνικός δεν κερδίσει τα ματς που υπάρχει το “πρέπει” εστίασε ο Θωμάς Κώττας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτηρίζοντας ως τέτοιο το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα.

Παράλληλα, αναφορικά με τους Θεσσαλούς τόνισε ότι είναι μια ομάδα με ποιότητα και στην περιφέρεια και στους ψηλούς, δηλώνοντας ωστόσο ότι η εξέλιξη του αγώνα εξαρτάται από την δικιά τους προσέγγιση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Διανύουμε μία αρκετά καλή περίοδο στην ομάδα μας, καθώς προερχόμαστε από δύο σερί νίκες κόντρα σε δύο πολύ ιστορικές και δυνατές ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Όπως έχουμε πει όμως τέτοιες νίκες δεν θα σημαίνουν τίποτα, αν δεν προσθέσουμε κι άλλες σε ματς που έχουμε το “πρέπει”.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα είναι ένα από αυτά, που όλοι περιμένουν από εμάς το καλύτερο δυνατό. Είναι σίγουρα επικίνδυνο, γιατί είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και στην περιφέρεια και στους ψηλούς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πιστεύω ότι η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εμάς και την προσέγγιση που θα έχουμε.

Παίζουμε στην έδρα μας και, για πρώτη φορά μετά την 1η αγωνιστική, θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει, ώστε να πάρουμε την απαραίτητη ώθηση και δύναμη για ακόμα μία νίκη. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό timing για να κυνηγήσουμε τη δημιουργία ενός σερί, γιατί έχουμε μπροστά μας δυο εντός έδρας παιχνίδια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…