Κεντρική Basket League Κοντά στα παιδιά ο Σχορτσανίτης (pic)

Κοντά στα παιδιά ο Σχορτσανίτης (pic)

koufos maurokefalidis skortsianitis ionikos nikais proponisi

Ο σέντερ του Ιωνικού Νίκαιας, Σοφοκλής Σκορτσανίτης, στο πλαίσιο της ημέρας αθλητισμού επισκέφθηκε αρκετά σχολεία και μοίρασε χαμόγελα στα νέα παιδιά, που εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του ”Sofo” για να μάθουν πολλά χρήσιμα πράγματα

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ομάδας της Νίκαιας:

«Την Παρασκευή (27/9) πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα σχολεία της χώρας εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και στο Αίγιο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν στραμμένα στην επίσκεψη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο πολύπειρος αθλητής του Ιωνικού Νικαίας Affidea, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα παρκέ, βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Τεμένης, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο στον Συνοικισμό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στο κέντρο του Αιγίου, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία του χρυσού χορηγού της ομάδας, Affidea.

Η πρόσκληση στον “Big Σόφο” ήρθε και από την ομάδα Αστέρας Τεμένης BC, που έχει επίσης βασικό χορηγό την Affidea, και ο ίδιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη της ομάδας παρουσία του προέδρου του Αστέρα Γιώργου Χρηστίδη και του προπονητή Νίκου Ζίζηλα. Μαζί με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τα προαναφερθέντα σχολεία επισκέφτηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της επίσκεψης του άλλοτε διεθνούς άσου αφορούσε φυσικά στην επαφή του με τα παιδιά, τα οποία του εξέφρασαν απορίες και ερωτήσεις σχετικά με τον αθλητισμό, με τον παίκτη του Ιωνικού Νικαίας Affidea να απαντά σε όλες, παρέχοντας έτσι χρήσιμες συμβουλές στους μαθητές. Ασφαλώς, ο Σχορτσανίτης ικανοποίησε το αίτημα των παιδιών για αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους. Αντίστοιχα, από την μεριά του, ο “Big Σόφο” εισέπραξε ενθουσιασμό και έφυγε με γεμάτα χέρια από την περιοχή, καθώς του προσφέρθηκαν αναμνηστικά και τοπικά προϊόντα».

sko

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαυροματίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…