Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κατσίβελης:”Ξεκινήσαμε χαλαρά, πολύ καλή ομάδα ο Ιωνικός”

Κατσίβελης:”Ξεκινήσαμε χαλαρά, πολύ καλή ομάδα ο Ιωνικός”

dimitris katsivelis promitheas patras

Στην κάμερα της ΕΡΤ για λογαριασμό του Προμηθέα μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ιωνικό και την δύσκολη νίκη των Πατρινών, ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Συγκεκριμένα, ο άσος της ομάδας του Μάκη Γιατρά, τόνισε ότι η ομάδα του Ιωνικού είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάνοντας την αυτοκριτική του για το πρώτο ημίχρονο και την χαλαρή αντιμετώπιση του από την ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Το ρόστερ του Ιωνικού είναι πάρα πολύ καλό και περιμέναμε πως, μετά την αλλαγή προπονητή, θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Ίσως δεν προσεγγίσαμε με μεγάλη ενέργεια το παιχνίδι, κυρίως αμυντικά, και γι’ αυτό ήμασταν κάπως χαλαροί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε πιο δυνατά, είπαμε ότι θέλουμε αυτή τη νίκη, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και ήρθε το καλό αποτέλεσμα».

Για το αν παίζουν ρόλο τα ταξίδια για το EuroCup, δήλωσε: «Σίγουρα το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ταξίδια και τις δυσκολίες. Παλεύουμε για το κάθε αποτέλεσμα»

Για το αν «βαραίνει» την ομάδα ότι αρκετοί λένε πως είναι ο «Ολυμπιακός της κατηγορίας», υποστήριξε: «Κανείς στην ομάδα δεν ασχολείται με το τι λέγεται. Εμείς προσπαθούμε κι έχουμε δείξει ότι κάνουμε πολύ σωστά βήματα μπροστά και γι’ αυτό προσπαθούμε. Μέσα στο γήπεδο να δουλεύουμε, να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…