Κεντρική Elite League Καραποστόλου στο ebasket.gr: “Το θέλαμε πολύ…”

Καραποστόλου στο ebasket.gr: “Το θέλαμε πολύ…”

karapostolouanatolia

Πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα που ανεβαίνει στην Α2 και επίσης ξέροντας πόσο υπέρβαση αποτελεί και μόνο η παρουσία στην Α2.

Το Ανατόλια υποδέχθηκε τον Κόροιβο Αμαλιάδας και μόνο εύκολο έργο δεν είχε. Όμως, με όπλο την έδρα και παράλληλα με καλή παρουσία στην επίθεση κατάφερε να κάνει ιδανική πρεμιέρα.

Ο Σωτήρης Καραποστόλου δε θέλει πολλές συστάσεις και αποτελεί έναν από ικανότερους σκόρερ. Ο Ελληνας παίκτης ήταν από τους καλύτερους. “Νομίζω πως είμασταν πολύ καλοί και κάναμε αυτό που έπρεπε. Όμως κάθε πρεμιέρα έχει δυσκολία και κρατάμε το θετικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να παλεύουμε όλα τα ματς.Κάνουμε μια προσπάθεια με σκοπό να μείνουμε στην κατηγορία.Το Ανατόλια είναι πάνω από όλα οικογένεια. Ο Κόροιβος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά νιώθουμε ικανοποίηση για την πρώτη νίκη.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά…”.

Οι νεοφώτιστοι θέλουν να δείξουν ανάλογη διάθεση με δεδομένο πως γύρισαν μια μεγάλη διαφορά η νίκη στην πρεμιέρα της Α2 παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…