Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Ιωνικός: Τα εισιτήρια με Ηρακλή

ionikos

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Ηρακλή γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομάδα της Νίκαιας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκίνησε ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League με αντίπαλο τον Ηρακλή (2/11, 15:45) στο “Σοφία Μπεφόν”.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, η οποία το Σάββατο 2/11 υποδέχεται τον Ηρακλή στο “Σοφία Μπεφόν” για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έπειτα από τρεις σερί νίκες, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θέλουν ξανά τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea στο πλευρό τους για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα (29/10) ηλεκτρονικά, και από αύριο (30/10) στον “Πλάτωνα”, και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας από τον “Πλάτωνα”, καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το “Σοφία Μπεφόν” θα ανοίξουν στις 14:00.

Όσον αφορά στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να την κάνετε μέσω της Viva στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/gipedo-sofia-befon/ionikos-nikaias-bc-affidea-eisitira-agonon-2019-20/. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να το έχετε στο κινητό.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…