Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός Νικαίας: Τα εισιτήρια για Λάρισα

Ιωνικός Νικαίας: Τα εισιτήρια για Λάρισα

loukas maurokefalidis ionikos nikaias kolossos rodou

Ο Ιωνικός Νικαίας μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του κόντρα στη Λάρισα. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών.

Αναλυτικά:

“Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League με αντίπαλο την Λάρισα (26/10, 15:45) στο “Σοφία Μπεφόν”.

Επιστροφή στις εντός έδρας υποχρεώσεις για την ομάδα μας, η οποία το Σάββατο 26/10 υποδέχεται την Λάρισα στο “Σοφία Μπεφόν” για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έπειτα από δύο σερί νίκες, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θέλουν τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea στο πλευρό τους για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας από τον “Πλάτωνα”, καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το “Σοφία Μπεφόν” θα ανοίξουν στις 14:30.

Μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, μέσω της Viva, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/gipedo-sofia-befon/ionikos-nikaias-bc-affidea-eisitira-agonon-2019-20/. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να το έχετε στο κινητό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…