Κεντρική Ασίστ Shadow Χρόνια πολλά πιγκουινάκι

Χρόνια πολλά πιγκουινάκι

pigkouinos

Παγκόσμια ημέρα των ζώων και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον αγράμματο, ο οποίος ξεκίνησε ως «λύκος», τώρα νιώθει «πιγκουίνος», αν και στην πραγματικότητα ήταν πάντα… μαϊμού δημοσιογράφος. Όμως κι ένα σταματημένο ρολόι, δύο φορές τη μέρα δείχνει τη σωστή ώρα, έτσι κι εκείνος σε ένα άρθρο που -όπως τα περισσότερα- είναι γραμμένο στο πόδι, έχει σωστό τίτλο: «Ο ιός της γκέλας είναι μεταδοτικός».

Στο συγκεκριμένο άρθρο θέλησε να μας πείσει για τις ιδιαίτερες γνώσεις του κι ανέφερε μεταξύ άλλων: «… Ο Γιάννης Φούφης δεν συμπεριλαμβάνεται από το πρόσφατο καλοκαίρι στη λίστα των διεθνών. Άρα, μεταφέρεται σ’αυτή των Α1 μη διεθνών…
Τουλάχιστον, συνεργαστείτε με κάποιον που να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και όχι, με δεύτερης διαλογής. Ένα τηλέφωνο, στο ακραίο σενάριο, στους εν λόγω ρέφερις θα έλυνε το πρόβλημα…».

Είναι καλό να σου δίνουν συμβουλές κι εμείς αντί να ενοχλούμε ανθρώπους κάναμε κάτι πιο απλό. Μπήκαμε στο site της ΦΙΜΠΑ και βρήκαμε τη λίστα των Ελλήνων διεθνών. Ποια είναι η έκπληξη; Ο Γιάννης Φούφης είναι εκεί! Όχι ως μη διεθνείς, όχι ως διαιτητής χάντμπολ, όχι ως επισκέπτης.Ως διεθνής διαιτητής.

fiba ref

Άλλη μια σφαλιάρα (ηχηρή) για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και το παρεάκι, καθώς η ΦΙΜΠΑ αδιαφόρησε για τη λίστα που έστειλε η ΕΟΚ, ή -για να μην γράφουμε ανακρίβειες- διόρθωσε την κατάφωρη αδικία και συμπεριέλαβε τον Γιάννη Φούφη.

Πού είσαι πιγκουινάκι, να απολαύσεις την ψαρότουρτα και καμιά φορά παίρνε τηλέφωνο κανέναν που γνωρίζει και πες του να σου τα λέει καλά, για να τα καταλαβαίνεις. Αλλά τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από… πιγκουίνους; Συμπαθέστατα ζωάκια, που ζευγαρώνουν μια φορά τον χρόνο. Ενδεχομένως η έλλειψη οδηγεί σε… σύγχυση.

Α και μια συμβουλή: Αφού από λύκος έγινες… μαϊμού πιγκουίνος, δήλωσε αυτοκρατορικός πιγκουίνος, να χαίρεσαι κιόλας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…