Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αυτός είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτός είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Νέο γενικό διευθυντή θα έχει και επίσημα από σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο λόγος για την Βασίλη Παρθενόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν σύμβουλος σε εμπορικά ζητήματα του τριφυλλιού,  με το νέο του πόστο να ανακοινώνεται επίσημα από την πράσινη ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«O Βασίλης Παρθενόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έχοντας διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος σε εμπορικά θέματα της ΚΑΕ μέχρι πρότινος.

Τόσο η πολυετής εμπειρία του σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις, όσο και η ενεργή ενασχόλησή του με το χώρο του αθλητισμού, θα συμβάλλουν καθοριστικά στο σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και στην περαιτέρω δυναμική
της ανάπτυξη.

Ο κος Παρθενόπουλος έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία, έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Greece & Cyprus, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Εμπορικός Διευθυντής της CΥCLON Hellas S.A., καθώς και μέλος του
Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς
».

Για τη νέα του θέση ο Βασίλης Παρθενόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ανανεώνεται η σχέση μου με το Σύλλογο από μια νέα θέση ευθύνης. Η τιμή είναι μεγάλη, όπως και η ευθύνη αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της ομάδας και τις μεγάλες επιτυχίες της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη πορεία της ΚΑΕ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σαντ Ρος: «Ο ουρανός είναι το ταβάνι μου»

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στην επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκο…