Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κώττας: ”Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά”

Κώττας: ”Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά”

ll

Ο Θωμάς Κώττας έγραψε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ντεμπούτο του Ιωνικού στην μεγάλη κατηγορία, την στήριξη του κόσμου και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώττας στο blog του: 

Να γίνει η αρχή

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Το Σάββατο θα ολοκληρώσουμε μία πολύ γεμάτη, αγωνιστικά, εβδομάδα. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά με τρία επίσημα ματς και σίγουρα ο τρόπος που ξεκινήσαμε δεν ήταν αυτός που θα θέλαμε.

Κάναμε δύο ήττες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά το σημαντικότερο είναι να μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να πέσουν ψυχολογικά. Πιστεύω πως θα το καταφέρουμε, γιατί στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με πολύ μεγάλη προσωπικότητα και γιατί είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε πόσο ζυγίζει μία ήττα.

Τα δύο πρώτα ματς τα παίξαμε εντός έδρας και ήταν ευχάριστο να ακούμε χειροκροτήματα και λόγια στήριξης από τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea παρά τις ήττες. Σίγουρα θέλουμε να δείξουμε πως έχουν δίκιο οι φίλαθλοι να πιστεύουν σε εμάς.

Μπροστά μας τώρα έχουμε την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, μία ομάδα που πραγματικά κάθε χρόνο κάνει πολλά βήματα μπροστά και μας έχει εκπλήξει όλους. Έκανε μια εντυπωσιακή νίκη στο Eurocup, έχει πολύ καλούς Έλληνες διεθνείς και Αμερικανούς με ποιότητα.

Πρόκειται για μια πολύ δουλεμένη ομάδα και είναι δεδομένο πως στην Πάτρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Το βλέπουμε όμως και ως πρόκληση, γιατί ο Προμηθέας έφτασε πέρσι μέχρι τους τελικούς. Ελπίζω το συγκεκριμένο ματς να αποτελέσει την αρχή για τις νίκες μας στα επίσημα παιχνίδια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαυροματίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…