Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Τζόρτζεβιτς: “Σε κάθε ματς να είμαστε θετικοί”

Τζόρτζεβιτς: “Σε κάθε ματς να είμαστε θετικοί”

stefan djordjevic oiakas naupliou

Ο Οίακας Ναυπλίου ρίχνεται αύριο στη μάχη του Κυπέλλου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Μανδραϊκό στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση και τόνισε ότι θέλουν να είναι θετικοί και συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς.

“Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας. Πρέπει όπως και σε όλα τα ματς να μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένα. Έχουμε δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και η χημεία της ομάδας κάτι το οποίο μας κάνει πολύ αισιόδοξους. Μένουνε 2 εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος Και υπάρχει χρόνος μπροστά μας ακόμα αλλά θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε θετικοί και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι”, σημείωσε ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Κουλουριώτης, ανέφερε: “Φτάσαμε αισίως στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Μανδραικο για το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο για το στάδιο προετοιμασίας Που βρισκόμαστε συνυπολογίζοντας και τους μικροτραυματισμούς που μας ταλαιπωρούν το τελευταίο 10ημερο. Είμαστε όμως πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Η καθημερινή προσπάθεια των αθλητών αλλά και των συνεργατών μου είναι πολύ μεγάλη και αυτό μόνο σε θετικά αποτελέσματα μπορεί να μας οδηγήσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αρχή στο αυριανό αγώνα και να συνεχίσουμε στο θεσμό του κυπέλλου, αφού κάθε επιπλέον επίσημο ματς θα μας βοηθήσει για το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…