Κεντρική Ασίστ Shadow “Ένιωσα δέος που βρέθηκα δίπλα στον Γκάλη”

“Ένιωσα δέος που βρέθηκα δίπλα στον Γκάλη”

xalkia

Η Κατερίνα Χαλικιά θα δώσει το παρών στο GalisBasketball 3on3 που θα διεξαχθεί στην Κω προς τιμήν του Έλληνα θρύλου του μπάσκετ, Νίκου Γκάλη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε έρθει και στη Ρόδο για το παρθενικό GalisBasketball 3on3 τον περασμένο Ιούνιο και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα έχει ξανά την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα τόσο όμορφο και σημαντικό αθλητικό event προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι και πάλι προσκεκλημένη σε αυτό το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Η εμπειρία στο GalisBasketball 3on3 στη Ρόδο ήταν πολύ ωραία, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση και περάσαμε πολύ καλά. Ήταν τεράστια τιμή που είδαμε τον Γκάλη από κοντά. Ένιωσα δέος που ήταν εκεί δίπλα μας, ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα.

Ένιωσα δέος που βρέθηκα δίπλα στον Γκάλη

Είχα μαζί μου και τα δυο παιδιά μου και είχαν και αυτά την ευκαιρία να δουν τον Γκάλη. Είναι πολύ σημαντικό που γνωρίζουν τον Γκάλη, παρόλο που είναι μόλις 10 και 13 χρονών. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω ξανά»!

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Χαλικιά

Η Κατερίνα Χαλικιά είναι Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια με σπουδαία καριέρα. Έγραψε τη δική της ξεχωριστή ιστορία με τη φανέλα του Αθηναϊκού, που κατέκτησε το «τριπλ κράουν» (κύπελλο Ευρώπης, πρωτάθλημα Ελλάδας, κύπελλο Ελλάδας). Είναι επίσης personal trainer και κλινική διαιτολόγος. Η Κατερίνα Χαλικιά με τον Αθηναϊκό το 2010 πήρε το Eurocup, που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Τον Φεβρουάριο του 2012 μπήκε με τον Αθηναϊκό στο αρχείο των Ρεκόρ Γκίνες, ως η ομάδα καλαθοσφαίρισης με το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Η πρώτη πρόταση γάμου σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ήταν Σάββατο βράδυ κι ο Μέγας Αλέξανδρ…