Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πρίντεζης:”Να πάμε με το απόλυτο στην επόμενη φάση”

Πρίντεζης:”Να πάμε με το απόλυτο στην επόμενη φάση”

printeziw e1567347639287

Με αναφορά στο φυσιολογικό άγχος που υπάρχει πάντοτε στις πρεμιέρες των μεγάλων διοργανώσεων ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά την λήξη του νικηφόρου για την Ελλάδα αγώνα με το Μαυροβούνιο, ο Γιώργος Πρίντεζης.

Παράλληλα, ο ερυθρόλευκος φόργουορντ τόνισε ότι όλοι στην ομάδα έχουν αντιληφθεί ότι ο Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας, και όλοι οι υπόλοιποι έχουν τους ρόλους τους και τους κατανοούν ευκολότερα, ενώ τελειώνοντας ευχήθηκε να μ=πάμε με το απόλυτο στην επόμενη φάση.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μπήκαμε λίγο αγχωμένοι και νευρικοί, όπως σε κάθε πρεμιέρα. Η καλή άμυνα μας βοήθησε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Έχουμε έρθει εδώ σε… αποστολή. Είμαστε όλοι σοβαροί και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο Γιάννης είναι ο απόλυτος ηγέτης. Έτσι, κατανοούμε και εμείς τους ρόλους μας ευκολότερα. Το θέμα είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα.

Μου άρεσε αυτό που είδα στην πρεμιέρα. Δείξαμε διάρκεια, παίξαμε άμυνα, παίξαμε ομαδικά. Ο ένας χαιρόταν από τις προσπάθειες του άλλου. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι νωρίς. Μακάρι να έχουμε υγεία. Και η Βραζιλία και το Μαυροβούνιο είναι σοβαρές ομάδες. Πρέπει να καταφέρουμε να πάμε με το απόλυτο στην επόμενη φάση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…