Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαγιάννης:”Κρατάμε τα θετικά και πάμε μόνο για την νίκη την Τρίτη”

Παπαγιάννης:”Κρατάμε τα θετικά και πάμε μόνο για την νίκη την Τρίτη”

e1567347235232

Την ικανοποίηση του για την νίκη της εθνικής στην πρεμιέρα κόντρα στο Μαυροβούνιο εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ τόνισε ότι η εθνική είχε το φυσιολογικό άγχος της πρεμιέρας το οποίος ωστόσο ξεπέρασε γρήγορα.

Παράλληλα, ο θηριώδης σέντερ της Ελλάδας, δήλωσε ότι από την αναμέτρηση οι Έλληνες διεθνείς θα κρατήσουν τα θετικά, και θα συνεχίσουν την δουλειά ώστε να κατέβουν στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Βραζιλία με μοναδικό στόχο την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Για πρεμιέρα πήγαν όλα πολύ καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή, όμως το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το μαρκάρισμα των Ντούμπλιεβιτς και του Βούτσεβιτς είπε: «Μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες. Εγώ και ο Μπουρούσης ήμασταν προετοιμασμένοι. Τους είχαμε δει στο βίντεο και αντεπεξήλθαμε και βοηθήσαμε πάρα πολύ».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Είχαμε πολλά να δώσουμε. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά να τα διορθώσουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα. 

Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς αυτό που γίνεται με τους Κινέζους εδώ. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…