Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Παπαδόπουλος: “Δεν είναι crash test το παιχνίδι με τον Διαγόρα”

Παπαδόπουλος: “Δεν είναι crash test το παιχνίδι με τον Διαγόρα”

kyriakos papadopoulos eleutheroupoli

Η Ελευθερούπολη θα συνεχίσει τη μάχη της στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς θα αντιμετωπίσει στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, πριν το ματς τόνισε ότι δεν αποτελεί γι αυτούς crash test, αλλά θα πάνε σίγουρα για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

Ερώτηση: Η άποψη σας για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων;
Απάντηση: Είναι πολύ καλό που παίζουμε στην έδρα μας. Φυσικά βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου μας που θέλουμε να έρθει και να ευχαριστηθεί πρώτα απ` όλα το παιχνίδι.
Εμείς συνεχίζουμε και δουλεύουμε. Θέλουμε 12 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και είναι ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ το παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Το πιο δυνατό που έχουμε παίξει μέχρι τώρα εντός έδρας. Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες μαθημένους να κάνουν πρωταθλητισμό. Είναι παιδιά με πολλές εμπειρίες.
Δε θα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι crash test αφού είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Σίγουρα όμως θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορεί να είναι επίσημο παιχνίδι αλλά τονίζω και πάλι ότι είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλουμε να εμφανιστούμε υγιείς και δυνατοί στις 5 Οκτωβρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο ματς με το Διαγόρα θα είμαστε με γεμάτο το οπλοστάσιο. Δεν θα λείψει κανένας.

Ερώτηση: Είναι ένας στόχος το Κύπελλο, να προχωρήσει περισσότερο η ομάδα;
Απάντηση: Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για να κερδίσουμε. Φυσικά είναι στόχος η νίκη.

Ερώτημα: Το μήνυμα του κόουτς στον κόσμο του ΓΣΕ:
Απάντηση: Θέλουμε να σταθεί όπως πάντα στο πλευρό μας. Να έρθει και να δει ένα όμορφο, δυνατό παιχνίδι επιπέδου Α2 ίσως απέναντι μας με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…