Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ο πατέρας του Σκόλα αποκάλυψε το μυστικό του γιου του!

Ο πατέρας του Σκόλα αποκάλυψε το μυστικό του γιου του!

Βαρέζε

Ο Λουίς Σκόλα είναι 39 ετών και παίζει σαν έφηβος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, οδηγώντας την Αργεντινή στον τελικό.

Ο πατέρας του Αργεντινού θρύλου, Μάριο Σκόλα, παραχώρησε συνέντευξη κι εξήγησε πως ο γιος του βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

“Ο Λουίς έκανε την προπόνηση του Ρόκι”!,είπε για τον γιο του, που έκανε προπόνηση για 14 εβδομάδες σε φάρμα.

“Ξεκινούσε την προπόνηση με τρέξιμο στις 7 το πρωί, όταν έκανε τόσο κρύο που μπορούσες να πεθάνεις. Προπονείτο για ώρες, ξανά και ξανά σαν ένας μικρός Ρόκι. Είναι πεισματάρης. Όταν βάζει κάτι στο κεφάλι του το κάνει και δεν σταματάει. Ήθελε να παίξει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι απλώς να κάθεται στον πάγκο και να δίνει συμβουλές. Προσάρμοσε το παιχνίδι του. Είναι ένας μαθητή του παιχνιδιού και κατάλαβε τι αλλαγές έπρεπε να κάνει.

“Το πόσο καλά έχει παίξει με έχει εκπλήξει για να πω την αλήθεια. Το πόσο δούλεψε όμως, όχι, επειδή ξέρω ότι είναι έχει εμμονή με αυτό. Από τον Φεβρουάριο σχεδίαζε να το κάνει αυτό και μου είπε να τα ετοιμάσω όλα για να είναι συγκεντρωμένος για 3 μήνες”.

Κλείνοντας, ο Μάριο Σκόλα έκανε και μία αποκάλυψη. Την διετία που πέρασε στην Κίνα, ο Λουίς είχε μαζί του τον προσωπικό του γυμναστή, Μαρσέλο Λόπεζ! “Είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Είναι και οι δύο τρελοί. Ο Μαρτσέλο άλλαξε τα πάντα, από την διατροφή του μέχρι την προπόνησή του. Αυτό είναι το μυστικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…