Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Μπόγρης: “Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Μπόγρης: “Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

giorgos bogris promitheas patras

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με το δεξί στο τουρνουά Orange Trophy και προκρίθηκε στον τελικό. Ο παίκτης της ομάδας, Γιώργος Μπόγρης, μετά το ματς τόνισε ότι η ομάδα της Πάτρας θέλει να συνεχίσει να μεγαλώνει και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αναλυτικά:

“Να έχουμε μια καλή σεζόν όλοι, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και μια γεμάτη χρονιά με πρωτάθλημα και EuroCup. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, που έμεινα στη χώρα μου και που βρίσκομαι σε μια ομάδα με προοπτική την οποία έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος. Βήμα βήμα θα πρέπει να προχωρήσουμε, να βρούμε τους ρόλους μας και τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς. Υπάρχουν φιλοδοξίες, ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που δεν θέλει να σταματήσει να μεγαλώνει και με την εμπειρία μου θα ήθελα να τους βοηθήσω να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να είμαστε στους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για το αν προτιμάει στον τελικό του τουρνουά τον Παναθηναϊκό ή την Ούνικς: “Θα είναι καλό για εμάς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, γιατί είναι ένα δυνατό φιλικό που το χρειαζόμαστε. Θέλουμε να βρούμε τις ανάσες μας, να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με έναν πιο δυνατό αντίπαλο που θα βρούμε απέναντί μας αύριο, αλλά και στη συνέχεια της προετοιμασίας μας. Έχουμε ένα μαραθώνιο μπροστά μας για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε και όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…