Κεντρική Ελλάδα Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το GalisBasketball 3on3 στην Κω

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το GalisBasketball 3on3 στην Κω

Οι μέρες κυλάνε αντίστροφα πλέον για το δεύτερο GalisBasketball 3on3 που θα πραγματοποιηθεί στην Κω από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν, όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου στο βιβλιοπωλείο «Έκφραση» του κυρίου Σπύρου Κλάδη (Περίδου 3), σε ωράριο καταστημάτων. Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την ημέρα της έναρξης του τουρνουά από ένα μπλουζάκι και ένα αθλητικό τσαντάκι.

Το GalisBasketball 3on3 στην Κω θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πολλές δράσεις εντός και εκτός γηπέδου. Ήδη έχει ανακοινωθεί η εμφάνιση του σπουδαίου Όντι Νόρις, ο οποίος θα έρθει στο νησί του Ιπποκράτη για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη!

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει πολύ μπάσκετ, με συμμετοχές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την τελευταία ημέρα που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των VIP.

GalisBasketball 3on3

Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.

Χρυσός χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Μεγάλος Χορηγός είναι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries.

Συνεργάτης του GalisBasketball 3on3 είναι η CAP. Τη χορηγική/εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΡΤ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Στάση Εργασίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ!

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων. Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, προκήρυξε τε…