Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Να αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες”

Μανωλόπουλος: “Να αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες”

sotiris manolopoulos

Ο ΕΣΑΚΕ συνέχισε τα αφιερώματα του για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Σειρά είχε ο Ήφαιστος Λήμνου, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Σπύρτο Μούρτο να μιλούν για τη νέα σεζόν.

«Οι απαιτήσεις τη νέα σεζόν είναι μεγαλύτερες και οφείλουμε να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουμε μία καλή βάση της περσινής ομάδας, γιατί λειτουργούμε με πλάνο να «χτίζουμε» σταδιακά και όχι να προβαίνουμε σε ριζικές αλλαγές, που αλλοιώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα της ομάδας. Κι ακολούθως τα νέα μέλη να μπουν πιο εύκολα στη φιλοσοφία μας.

Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ αλλά ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου που μας στηρίζει εμπράκτως από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο νησί. Θέλουμε ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να είμαστε υγιείς και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και να δούμε όμορφο μπάσκετ, με γεμάτα γήπεδα», τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, πρόσθεσε: «Με ανυπομονησία περιμένουμε να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Ακόμη μία σεζόν θέλουμε να ζήσουμε την όμορφη ατμόσφαιρα στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ηφαίστου και να προσπαθήσουμε, ώστε να βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Όλοι στη Λήμνο μας αγκάλιασαν και είναι δεδομένο πώς μας δίνουν έξτρα κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει και τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Στο διάστημα της προετοιμασίας δουλέψαμε σκληρά. Δεν είναι ώρα για να πούμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα και θα δουλέψουμε για να πάμε καλύτερα τη νέα σεζόν.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία και αυτό εύχομαι σε όλους. Επίσης, να δούμε όμορφο θέαμα κι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …