Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κώττας: “O Iωνικός Affidea θα φέρει νέο αέρα”

Κώττας: “O Iωνικός Affidea θα φέρει νέο αέρα”

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για πρεμιέρα του Ιωνικού Νικαίας στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το Λαύριο, με τον Έλληνα σέντερ να υποστηρίζει ότι οι Νικαιώτες θα φέρουν νέο αέρα στη Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας φίλοι της Basket League.

Επιτέλους το πρωτάθλημα ξεκινά και είμαι σίγουρος πως όλοι οι συνάδελφοί μου ανυπομονούν για το Σάββατο. Πρώτα απ’ όλα, φυσικά, θέλω να ευχηθώ υγεία στα μέλη των ομάδων και να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό τραυματισμών. Ευχή μου βέβαια είναι να δούμε κι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές “μάχες” μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Όσον αφορά στην ομάδα μου, θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο σε ένα ιστορικό παιχνίδι. Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 32 χρόνια και ο κόσμος της ομάδας είναι ενθουσιασμένος. Το διαπιστώσαμε στην ανοικτή προπόνηση και στα φιλικά, όπου ο κόσμος μας στήριξε πολύ δυναμικά για την εποχή, και ανυπομονούμε να το δούμε και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Περιμένω μια ατμόσφαιρα πολύ θερμή και άκρως μπασκετική.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία με τους προπονητές, ώστε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά. Νομίζω πως ο Ιωνικός θα φέρει νέο αέρα στο πρωτάθλημα και θα γίνει μία ομάδα, που θα θέλουν να παρακολουθούν και φίλαθλοι άλλων ομάδων.

Το Λαύριο είναι ένας δυνατός αντίπαλος, έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια, αλλα κι εμείς διαθέτουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία κι αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα σεζόν.

Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…