Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Κολέ:”Συγχαρητήρια στην Αργεντινή”

Κολέ:”Συγχαρητήρια στην Αργεντινή”

kole

Την ανωτερότητα της Αργεντινής στην αναμέτρηση με την Γαλλία για τον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου παραδέχθηκε ο Βενσάν Κολέ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους “Γκαούτσος” για την απόδοση τους.

Παράλληλα, εστίασε στο γεγονός της μιας μέρας ξεκούρασης παραπάνω που είχε η ομάδα του Ερνάντεζ, λέγοντας όμως πως δεν αποτελεί δικαιολογία.

Διαβάστε αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στην Αργεντινή. Το άξιζαν. Η επιθετικότητα έκανε τη διαφορά, ειδικά στην άμυνα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν πολύ δύσκολο να εκτελέσουμε. Οτιδήποτε θέλαμε να κάνουμε, ήταν δύσκολο. Όταν προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αστοχήσαμε σε μερικά σουτ, χάσαμε 1-2 ριμπάουντ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα η μία μέρα ξεκούρασης λιγότερη έπαιξε τον ρόλο της, αλλά δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Η μία ομάδα είχε δύο μέρες για να ανακάμψει και να προετοιμαστεί, η άλλη είχε μία.

Αν ήμασταν στο ίδιο μέρος, θα ήταν εντάξει. Τώρα είχαμε και ταξίδι. Δεν προπονηθήκαμε χθες, γιατί οι παίκτες ήταν εξουθενωμένοι. Έπαιζαν την προηγούμενη μέρα. Όπως κι αν έχει, η Αργεντινή άξιζε να κερδίσει. Είπα και χθες ότι το ματς με τις ΗΠΑ ήταν πολύ διαφορετικό, οι Αμερικανοί έπαιζαν άμυνα ένας εναντίον ενός χωρίς βοήθειες. Η Αργεντινή πίεσε πολύ και νομίζω ότι το ομαδικό της πνεύμα ήταν πολύ διαφορετικό. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, προσπαθήσαμε να τους κερδίσουμε στο ένας εναντίον ενός, αλλά αυτό δεν ήταν πιθανό σε αυτό το επίπεδο. Απόψε δεν σουτάραμε καλά, πολλά σουτ ήταν ανοιχτά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…