Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Καλαϊτζίδης:”Πολύ σημαντικό να κάνουμε καλή αρχή”

Καλαϊτζίδης:”Πολύ σημαντικό να κάνουμε καλή αρχή”

dimitris kalaitzidis iraklis

Στην σημασία και το πλεονέκτημα που αποκτούν οι ομάδες που θα ξεκινήσουν με νίκες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα συμφώνησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο ότι πρέπει όλοι να κάνουν τα πάντα για να βγουν νέοι παίκτες.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όλες οι ομάδες χρειάζονται πίστωση χρόνου άλλα κάνεις δεν έχει. Όποιος θα είναι πιο έτοιμος στην αρχή για να πάρει της νίκες και να βρει ρυθμό θα έχει και καλή συνεχεία.

Ο Ηρακλής πάλεψε πολλά χρονιά να επιστρέψει και ένας βασικός λόγος που αυτό έγινε είναι ο πρόεδρος μας ο κύρος Δρακόπουλος. Όλος ο κόσμος του Ηρακλή αδημονεί να δει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και είναι κάτι που το νιώθαμε και όσο αγωνιζόμασταν στις μικρότερες κατηγορίες.

Όλοι θέλουμε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και όπως είπε και ο κόουτς Πεδουλάκης θέλουμε να βγουν νέοι παίκτες. Για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε για να έρθει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο και περισσότερο να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο.

Σε κάποια ματς στο Ιβανώφειο ήταν ακριβώς η ίδια με παλιά η ατμοσφαίρα. Σε κάποια ματς θυμήθηκα και εγώ αυτή την ατμοσφαίρα. Ελπίζω και φέτος να ζήσουμε κάτι παρόμοιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …