Κεντρική NBA GM Μπάκς:”Είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουμε supermax συμβόλαιο στον Γιάννη”
NBA

GM Μπάκς:”Είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουμε supermax συμβόλαιο στον Γιάννη”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγαπηθεί όσο κανένας στο Μιλγουόκι, και οι άνθρωποι της ομάδας πρόκειται να κάνουν τα πάντα ώστε να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο τζένεραλ μάνατζερ των ΜπακςΤζον Χορστ, τα ελάφια είναι δεδομένο ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα προσφέρουν στον MVP του ΝΒΑ supermax συμβόλαιο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα δεχθεί μένοντας για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αρχικά, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε και να διαπραγματευτούμε κάτι. Βάσει κανονισμού, τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax συμβόλαιο. Από τη δική μας πλευρά, εμείς θα του προσφέρουμε.

Ο κόουτς και εγώ μιλάμε όλη την ώρα. Είναι ευθύνη μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, μία κουλτούρα και έναν οργανισμό, στον οποίο οι παίκτες θα επιθυμούν να έρχονται και να δουλεύουν καθημερινά, έχοντας συμπαίκτες υψηλού επιπέδου. Σε αυτό έχουμε κάνει βήματα προόδου από την περσινή χρονιά και εκεί θα πατήσουμε. Πιστεύουμε ότι εάν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και στη σωστή κατεύθυνση και δώσουμε στον Γιάννη την ευκαιρία, καθώς αγαπάει το Μιλγουόκι, αγαπάει την πολιτεία του Γουισκόνσιν, τότε νομίζω ότι θα είναι στους Μπακς για πολλά χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…