Κεντρική Elite League Γκαϊτατζής: “Είναι πολύ δύσκολο για τα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού να προσαρμοστούν στην κατηγορία”

Γκαϊτατζής: “Είναι πολύ δύσκολο για τα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού να προσαρμοστούν στην κατηγορία”

gkaitatzis

Ο προπονητής του Ανατόλια, Πέτρος Γκαϊτατζής, μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β’ και την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

“Ο Ολυμπιακός έχει πολλά παιδιά με ταλέντο. Είναι δύσκολη αυτή η κατηγορία, γιατί έχει παίκτες που διαθέτουν εμπειρία. Είναι πολύ δύσκολο για τα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού να προσαρμοστούν στην κατηγορία. Σίγουρα θα βρουν τον δρόμο τους και πιστεύω πως με τις συνθήκες που υπάρχουν και με την δουλειά η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της”, τόνισε για τον Ολυμπιακό, ενώ για την δική του ομάδα είπε:

“Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι για μας μια πολύ καλή προετοιμασία για το πρωτάθλημα, μας δίνουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε συνθήκες εκτός έδρας αγώνα και θέλαμε να το ξεπεράσουμε για να αντεπεξέλθουμε. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι και την κόπωση, γι’ αυτό κάνουμε και μια διαχείριση. Για μας η συμμετοχή στην Α2 είναι μια νέα εμπειρία, κάναμε την καλύτερη δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε πως η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Στόχος είναι η συνέπεια για να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…