Κεντρική Γυναίκες Διεθνές Τουρνουά Γυναικών Bread Factory

Διεθνές Τουρνουά Γυναικών Bread Factory

synentefxi typou

Το… pre-game του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Γυναικών Bread Factory, με τη συμμετοχή της ΟΣΕΚΑ, δόθηκε το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου. Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν δυναμικό «παρών» ο πρόεδρος της διοργανώτριας Ελευθερίας Μοσχάτου, Άρης Δημητρίου, ο προπονητής Γαβρίλης Καλογερόπουλος και η Μαρία Μίχου αρχηγός της ομάδας. Ο προπονητής των Εσπερίδων Θωμάς Σκληρός και η αρχηγός της ομάδας Ζωή Κεχαγιά. Ο Βασίλης Γιαπαλάκης, εκπροσωπώντας τον Σπόρτιγκ κι ο Στράτος Κωσταλάς εκ μέρους της Σπαρτάκ Μόσχας και Περιχώρων.

synentefxi typou

Στο πάνελ, δίπλα στον πρόεδρο της Ελευθερίας Μοσχάτου, βρέθηκαν ο Κώστας Πετρόπουλος, εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας του τουρνουά (Bread Factory) κι ο διεθνής μπασκετμπολίστας με αμαξίδιο, Χρήστος Μαρτσάκης, εκπροσωπώντας την ΟΣΕΚΑ και την Εθνική Ελλάδας, που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Στις τοποθετήσεις τους όλοι οι συμμετέχοντας τόνισαν την ανάγκη ανάπτυξης του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα, το ότι τουρνουά αυτής της εμβέλειας ΜΟΝΟ καλό κάνουν, ενώ παράλληλα σημείωσαν την αξία της συμμετοχής ομάδων από το μπάσκετ με αμαξίδιο, σ’ ένα σπορ που δεν έχει (και δεν πρέπει να έχει) διαχωριστικές γραμμές.

Οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν το τριήμερο (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) στο κλειστό γυμναστήριο στο Μοσχάτο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…