Κεντρική Ασίστ Shadow Απρόοπτο με Γκάλη!

Απρόοπτο με Γκάλη!

135226

Ο Νίκος Γκάλης δεν θα δώσει το παρών στο τουρνουά προς τιμήν του που διεξάγεται, λόγω ενός απροόπτου προσωπικού προβλήματος.

Η προσωπική δήλωση του Γκάλη:

«Με γέμισε ψυχικά το γεγονός ότι έβλεπα παιδιά να παίζουν μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα. Ευχαριστώ όσους τίμησαν αυτή την διοργάνωση, από τους παλιούς συμπαίκτες μου και αντιπάλους, μέχρι τα παιδιά νεότερης γενιάς που έλαβαν μέρος και έδειξαν ότι ξέρουν να τιμούν το παρελθόν και όσους έκαναν το μπάσκετ εθνικό άθλημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα έπρεπε να βρίσκομαι στην Κω για το 2ο μέρους του τουρνουά «Galis Basketball» το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22/9 στην όμορφη πλατεία «Ελευθερία» της πόλης. Περίμενα με ανυπομονησία να βρεθώ κοντά στον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ και είναι περήφανος. Ωστόσο, δυστυχώς, ένας έκτακτος προσωπικός λόγος δεν θα μου επιτρέψει να ταξιδέψω την Κω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω με την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα κοντά τους, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας και ιδιαίτερα όλους τους φίλους που δούλεψαν για τις πετυχημένες διοργανώσεις μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Η πρώτη πρόταση γάμου σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ήταν Σάββατο βράδυ κι ο Μέγας Αλέξανδρ…