Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λάνγκφορντ:”Πάντα άντεχα να παίρνω τα μεγάλα σουτ”

Λάνγκφορντ:”Πάντα άντεχα να παίρνω τα μεγάλα σουτ”

12 4

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα του Open sports, μια ημέρα πριν το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να είμαι ο άνθρωπος για τα μεγάλα σουτ. Αυτή είναι η φήμη μου. Το σημαντικό με τα μεγάλα σουτ είναι ότι όλοι θέλουν να τα πάρουν, αλλά αν αστοχήσεις, μπορείς να αντέξεις και το βάρος της ευθύνης; Εγώ μπορούσα πάντα να το αντέξω. Απολαμβάνω αυτή την πρόκληση», σχολίασε σχετικά.

Για την πρεμιέρα κόντρα στην παλιά του ομάδα: «Ήταν ο πρώτος λόγος που υπέγραψα!», και συνέχισε: «Όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Σημασία έχει το πότε θα κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο θα έχει αν νικήσεις στον τελικό του Κυπέλλου ή στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στόχος τώρα είναι να δούμε το επίπεδό μας και πόσο πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το διάστημα του στον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: «Ήθελα να έχω μια σταθερή παρουσία στην ομάδα. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αυτό δεν συνέβη. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ, κι αυτό δεν γίνεται από τον πάγκο. Είναι δύσκολο να αντέξω μια κατάσταση σαν αυτή», και συμπλήρωσε: «Είχα εξαιρετική χρονιά στον Παναθηναϊκό, δεν έχω να πω τίποτα κακό. Η ΑΕΚ μου ταιριάζει καλύτερα. Πολλές ομάδες φοβούνται να πάρουν έναν παίκτη που μεγαλώνει. Η ΑΕΚ δεν δίστασε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μην το μετανιώσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…