Κεντρική Διεθνή Ζαγλής: “Περιμένω το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο”

Ζαγλής: “Περιμένω το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο”

Ζαγκλής

Ο Ανδρέας Ζαγκλής παρακολουθεί από κοντά τις αναμετρήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18. Ο γενικός γραμματέας της FIBA σε δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη διοργάνωση, ενώ σημείωσε ότι περιμένει το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

Για το Ευρωπαϊκό Εφήβων: “Η διοργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου. Εμείς δίνουμε μεγάλη βάση σε αυτές τις ηλικίες. Το γήπεδο ήταν μικρό, αλλά οι αθλητές απόλαυσαν την εμπειρία. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που είδαμε, υπάρχουν θετικά σημάδια. Η δουλειά μας είναι να προετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες, μαζί με τις λίγκες και τις ομοσπονδίες”.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: “Το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο ποτέ. Θα είμαστε στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, όπου το μπάσκετ είναι το νο.1 άθλημα. Θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους την καλύτερη δυνατή εμπειρία”.

Για τη συνάντηση του με τον Αυγενάκη: “Ήταν αναγνωριστικό το πεδίο. Εκπέμπουμε σε παρόμοια συχνότητα με τον Υπουργό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα πως η Εθνική είναι πάνω απ’όλα. Πρέπει να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στην ελίτ και την βάση. Αυτό είναι το κεντρικό μας μέλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…