Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ρεθύμνου

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ρεθύμνου

Ζιάγκος

Το Ρέθυμνο ήταν από τις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα που ολοκλήρωσε το πόστερ του και ειναι έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία του. Η κρητική ομάδα θα δώσει σειρά από φιλικά παιχνίδια, ενώ θα συμμετάσχει και σε τουρνουά στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 έχει ξεκινήσει. Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα προετοιμαστεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», έχοντας ορίσει τη 12η Αυγούστου (17.30) ως την ημέρα εκκίνησης των προπονήσεων.

Η προετοιμασία της ομάδας μας περιλαμβάνει συνολικά 8 φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα των φιλικών αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου απέναντι στο Λαύριο εκτός έδρας, ενώ η επόμενη μέρα (31/8) περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στην ομάδα του NCAA, Oakland Golden Grizzlies.

Στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα δώσει ακόμη 2 δυνατά φιλικά κόντρα σε ΑΕΚ και Ιωνικό Νικαίας, αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ως την Ουγγαρία. Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενηθεί για 2ησυνεχόμενη χρονιά στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Egis Kormend (είχε κατακτήσει το περσινό τουρνουά). Ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει στις 21 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τον Λαύριο εκτός έδρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Παρασκευή 30 Αυγούστου
Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings
Σάββατο 31 Αυγούστου
Oakland Golden Grizzlies – Ρέθυμνο Cretan Kings
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
ΑΕΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Ιωνικός Νικαίας – Ρέθυμνο Cretan Kings
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ – Ρέθυμνο Cretan Kings
13-14 Σεπτεμβρίου
Ουγγαρία Διεθνές τουρνουά (2 αγώνες)
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…