Κεντρική Β' Εθνική Συγχώνευση Ευρώπης Πευκοχωρίου! Άλλαξε όνομα (pic)

Συγχώνευση Ευρώπης Πευκοχωρίου! Άλλαξε όνομα (pic)

Ευρώπη Πευκοχωρίου μετά την παρουσία της στην Α2 Εθνική Κατηγορία δεν θα κατέβει να αγωνιστεί μόνη της, καθώς αποφάσισε να συγχωνευτεί με τον Α.Ο. Τρίγλιας και τον Π.Ο. Μουδανιών. Οι τρεις ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας με το όνομα Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Κ.Α.Ο.Χ.).

Αναλυτικά:

“Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Κ.Α.Ο.Χ.) είναι ο νέος Σύλλογος Μπάσκετ της Χαλκιδικής, που προέκυψε από την συνεργασία σε κάθε επίπεδο τριών ιστορικών ομάδων του νομού μας, του Α.Ο. Τρίγλιας, του Π.Ο. Μουδανιών και της Ευρώπης ’87 Πευκοχωρίου, οι οποίες επί σειρά ετών διέπρεψαν -κυρίως η τελευταία- στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η συνεργασία ομάδων προάγει αναμφίβολα τις αγωνιστικές δυνατότητες μιας νέας ομάδας, λόγω πλουραλισμού και επιλογής ποιοτικότερων παικτών. Αλλά και την οργανωτική συγκρότηση των υποδομών της, απαραίτητου στοιχείου για ανάδειξη ταλέντων και επίτευξη διαχρονικότητας στην λειτουργία της.

Η νέα ομάδα μπάσκετ της Χαλκιδικής, ο ΚΑΟΧ, από την φετινή περίοδο θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με στόχο την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στις τρεις περιοχές και συνολικότερα στον νομό.
Οι υποδομές της, αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της, προσφέροντας πλέον ένα μεγαλύτερο όραμα στα νέα παιδιά, θα συνεχίσουν κατά τόπους όπως μέχρι σήμερα, με συντονισμό από τον ΚΑΟΧ και προγράμματα που θα ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεκινώντας το νέο εγχείρημα, πιστεύουμε απόλυτα στην επιτυχία του και καλούμε τους φίλους του μπάσκετ και όλη την φίλαθλη Χαλκιδική, να πλαισιώσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΚΑΟΧ, της νέας δύναμης μπάσκετ της Χαλκιδικής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΝΚ: Ανανέωσαν Μακρυγιάννης – Κουκάκης [pic]

Τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς θα συνεχίσουν να φορούν οι Άκης Μακρυγιάννης και Παναγιώτης Κο…