Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Στην Νέα Σμύρνη ο Λίβανος! (pic)

Στην Νέα Σμύρνη ο Λίβανος! (pic)

giannis livanos

Ο Γιάννης Λίβανος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, με την απόκτηση του να ανακοινώνεται επίσημα από την ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Λίβανου σε θέση πρώτου προπονητή στην ομάδα μας.

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Λίγα λόγια για τον νέο προπονητή μας.

Είναι γεννημένος το 1982 στη Θεσσαλονίκη και ως αθλητής πέρασε τα περισσότερα χρόνια του στα τμήματα υποδομής, αλλά και στην ανδρική ομάδα της ΧΑΝΘ, συμπαίχτης μεταξύ άλλων του Νίκου Ζήση. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο γυναικείο τμήμα του Πανσερραϊκού στην Α1 κατηγορία στην ηλικία των 20 ετών.

Στο γυναικείο μπάσκετ πέρασε επίσης από τους πάγκους ομάδων Α1 και Α2 κατηγορίας, όπως Απόλλων Καλαμαριάς, Τρίγλια, Αίας Ευόσμου.

Στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο ιστορικών ομάδων της Θεσσαλονίκης όπως η Αναγέννηση και η ΜΕΝΤ, στην τότε ενιαία Β Εθνική.

Συνεργάστηκε με επιτυχία με τον “τίγρη” του ελληνικού μπάσκετ, Βαγγέλη Αλεξανδρή, ως βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας, και ακολούθως έγινε ο νεότερος Έλληνας προπονητής που εργάστηκε στο εξωτερικό ως πρώτος προπονητής, στην Α1 κατηγορία της Κύπρου, στους πάγκους του ΕΝΠ και του ΑΠΟΠ.

Την περσινή σεζόν εργάστηκε με επιτυχία στην ομάδα του Ερμή Αγιάς Λάρισας, διατηρώντας τον στην τρίτη θέση της Α2 κατηγορίας μέχρι και την αποχώρηση του.

Καλώς ήρθες Γιάννη!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…