Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Πόποβιτς: “Ήταν σαν βάπτισμα”

Πόποβιτς: “Ήταν σαν βάπτισμα”

popovic 1 e1566059037879

Team USA έδωσε το πρώτο δυνατό φιλικό της κόντρα στην Ισπανία και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι αυτό ήταν σαν βάπτισμα και ότι ήταν μία καλή εμπειρία.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τα πόδια μας στη φωτιά και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Ήταν σαν ένα… βάπτισμα για εμάς. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, παίκτες, προπονητές, όλα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν μια καλή εμπειρία”.

Για τις κρίσιμες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία: “Υπήρχαν πολλές στιγμές που ήταν δύσκολες για εμάς. Η νίκη ή η ήττα είναι πραγματικά ασήμαντες αυτή τη στιγμή. Πιο πολύ θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να μένουμε ενωμένοι και να εκτελούμε ως ομάδα όλοι μαζί. Η ισπανική ομάδα είναι εκπληκτική στον τρόπο που διαβάζει το παιχνίδι και πραγματικά μπορείτε να δείτε την εμπειρία που έχουν.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε κοντά σε αυτό το κομμάτι επιθετικά αν και είναι δύσκολο να γίνει αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά ήταν ένα σπουδαίο παράδειγμα για εμάς αυτό που είδαμε. Ήμουν ενθουσιασμένος με την άμυνά μας. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά για ένα νέο γκρουπ, επικοινωνώντας ο ένας με τον άλλο. Πήραμε τα ριμπάουντ. Δεν το είχαμε κάνει με τόση συνέπεια ως τώρα. Θεωρώ πως κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σε γενικές γραμμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…