Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Παπαγιάννης:”Σπουδαία υπόθεση να γυρίσουμε με μετάλλιο”

Παπαγιάννης:”Σπουδαία υπόθεση να γυρίσουμε με μετάλλιο”

giorgos papagiannis ellada ethniki andres

Στην σημασία που έχει να δώσουν τα πάντα για ένα μετάλλιο στάθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της εθνικής για την Κίνα.

Παράλληλα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί που δίνουν οι ξένοι προπονητές στην εθνική μας, ενώ τονίζοντας ωστόσο ότι φαβορί ή όχι, όλοι κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το ζητούμενο είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Το να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα με μετάλλιο θα είναι πάρα πολύ σπουδαία υπόθεση.

Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε άλλα τρία φιλικά. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο τουρνουά “Ακρόπολις” όπου δώσαμε δυνατά φιλικά απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για την ταμπέλα του φαβορί: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, σίγουρα είμαστε φαβορί. Αυτή η Εθνική ομάδα έχει βάθος και δυνατότητες. Σε κάθε περίπτωση θα κριθούμε στο γήπεδο».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ανεβάζει επίπεδο την Εθνική: «Σίγουρα ο Γιάννης είναι κάτι διαφορετικό, μας βοηθάει και τον βοηθάμε ώστε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…